Objednávky vyřizuji a odesílám cca 1x týdně. Obruče vyrábím cca do 10 dní od objednání. Děkuji za pochopení.

Co si vzít na kroužení na sebe?

Máte před sebou první hodinu hoopingu a tápete, co si vzít na sebe? 

Pak čtěte dále, mám pro vás pár tipů, jaké oblečení je na hooping vhodné.

 

Oblečení na hooping

Pro začátečníky je nejlepší přilnavé oblečení s co největším podílem bavlny (abych řekla pravdu, tak nejideálnější je holá kůže, ale to bych nechala na doma :)) .
Je mi jasné, že se teď hodně z vás zhrozí a říkáte si, že do legín a uplého trika vás nikdo nedostane... Ale věřte mi, že vám tohle oblečení pomůže. Proč? 

Při kroužení obručí je důležité, aby vám oblečení nepřekáželo a nebránilo obruči v pohybu. Když si vezmete volné triko a tepláky, zbytečně obruči přidáváte překážky v kroužení. 

A proč co nejvíce bavlny? Pokud si vezmete oblečení, které obsahuje hodně umělých vláken (typicky funkční legíny a tričko) bude vám obruč sice krásně klouzat, ale bohužel hlavně směrem dolů.  

Mě se třeba nejlépe krouží v legínách a dlouhém tílku. Pokud legíny nechcete, volte do začátku takové kalhoty, které jsou bez zipu, knoflíků a tkaniček a zároveň jsou co nejméně umělé. 

 

Obuv

Kroužit můžete bosky, v ponožkách (ideálně protiskluzových), teniskách nebo plátěnkách... Vesměs je to na vás. Jen pozor, aby vám nebyla zima od podlahy.