Objednávky vyřizuji a odesílám cca 1x týdně. Obruče vyrábím cca do 10 dní od objednání. Děkuji za pochopení.

6 tipů, jak ušetřit při nákupu obruče

Obruč je jediná věc, kterou si na hooping potřebujete pořídit.
Mám pro vás 6 tipů, jak při koupi obruče ušetřit nebo alespoň jak zbytečně neutrácet.

  • Zjistěte si základní informace o tam, jakou obruč potřebujete. Výběr obruče je individuální, každému může vyhovovat něco jiného, ale před koupí je dobré znát alespoň základní principy toho, jakou obruč zvolit. Vyhnete se tak unáhlené koupi.

  • Než si obruč pořídíte, hooping si vyzkoušejte. Vím, že ne každý má možnost zajít si na lekci hoopingu nebo kolem sebe má někoho, kdo už krouží. Ale pokud je to jen trochu možné, vyzkoušejte si různé druhy obručí. Nejvíc možností nabízí pravděpodobně Praha (u mě si můžete obruče aktuálně zkusit na osobní konzultaci a na kurzech)Kromě toho najdete obruče na různých festivalech nebo se můžete poptat ve facebookové skupině Najdi si svého hoop parťáka nebo ve skupině Kroužíme v Čechách.

  • Ušetřete na poštovném. Většina obručí se musí posílat jako neskladný nadrozměr, takže poštovné vyjde opravdu draho. Na poštovném můžete ušetřit několika způsoby – obruč si můžete vyzvednout osobně nebo se můžete s někým domluvit a objednat si více obručí najednou a poštovné si rozpočítat. Varianta je i vybrat si ze skládacích obručí – ty se dají stočit na menší průměr a poštovné je tak levnější. Pokud je to možné nabízím i možnost vyzvednout si vaši objednávku na kurzech, workshopech a dalších akcích.

  • Kupte si použitou obruč. Občas se stane, že si někdo obruč pořídí, ale nakonec s ní nekrouží. Nebo zvolí špatnou velikost a prodává téměř novou obruč. Použité obruče můžete najít na různých bazarech a facebookových skupinách. Pokud si takovou obruč budete pořizovat, doporučuji si zjistit co je to konkrétně za obruč (od koho), jak je velká a kolik přibližně váží.

  • Na obruč si našetřete. Každý máme jiné finanční možnosti a zatímco pro někoho je koupě obruče naprosto bez problémů, pro někoho dalšího to může být opravdu dost peněz. Pokud si obruč chcete pořídit, ale nemáte na ní peníze, zamyslete se, jestli můžete někde zkrouhnout své výdaje a ušetřit si na ní. Třeba na chvíli zrušte předplatné (HBO, Spotify…), odpusťte si kafe a dortík v kavárně nebo prodejte věci, které už doma nepoužíváte. Projděte knihovnu a dejte do oběhu přečtené knížky, nabídněte dalším hračky a oblečení po dětech, prodejte věci, které už sami nenosíte.

  • „Nejsem tak bohatý, abych si mohl kupovat levné věci“. Tento citát určitě znáte. Co tím myslím konkrétně u obručí? Nepodlehněte impulzivnímu nákupu obruče (viz bod 1) a než si koupíte snadno dostupnou a levnou variantu, chvilku se zastavte a popřemýšlejte, jestli je to opravdu obruč vhodná pro vás. Ať zbytečně nevyhodíte peníze za něco, s čím se nedá pořádně kroužit.